Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΡΑΣΑ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΡΑΣΑ

1 κιλό χοιρινό κομμένο σε ημερίδες
15 πράσα
2 κρεμμύδια
ελαιόλαδο
1 ποτήρι λευκό κρασί
½ λίτρα νερό
αλάτι , πιπέρι κατά προτίμηση

Εκτέλεση :
τσιγαρίζουμε στην κατσαρόλα το κρέας  και μόλις ροδίσει  ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τα πράσα ( τα κρεμμύδια τα κόβουμε σε λεπτές φέτες ενώ τα πράσα τα σκίζουμε στη μέση και τα κόβουμε σε πιο χοντρά κομμάτια) αλατοπιπερόνουμε και μόλις μαλακώσουν τα σβήνουμε με κρασί. Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε το νερό σκεπάζουμε την κατσαρόλα και την αφήνουμε για καμιά ώρα στη σόμπα μέχρι να πιει τα υγρά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου